Column: Een thriller!

Column: Een thriller! 
Een thriller, want dat is het woord dat ik omschrijf vanaf de tweede helft bij onze wedstrijd van afgelopen zaterdag. Het begin was niet goed, want Willem II kwam in mijn ogen wel heel makkelijk op een 0-2 voorsprong, onbegrijpelijk maar waar.
Het was een kille zaterdag, het was koud, het spel was in de eerste helft niet het spel dat iedereen wilt, de bezoekers waren 10 keer beter. Gelukkig miste de Tilburgers een aantal opgelegde kansen,  gelukkig maar want anders werd het misschien een grote nederlaag.
Een pijnlijk moment voor Bakker - die in de eerste helft gewisseld werd voor Haye - Groenendijk zag dus ook dat er iets moest gebeuren, het kon niet anders, het middenveld werd totaal overlopen.
Haye kon zijn stempel wat mij betreft nog niet echt drukken, wellicht moet hij er even inkomen.
De keepers, Koopmans en Wellenreuther waren in topvorm, en dat is voor Koopmans helemaal lekker. Koopmans is een echte versterking gebleken voor het team.
Goed, de eerste helft kan voor altijd vergeten worden, want na de rust zag ik een team dat ik dit seizoen maar weinig heb zien spelen. Het was aanvallend, fel voetbal. Zo moet er gespeeld worden!
Necid was lekker op dreef met zijn goals - om over Goossens nog maar te zwijgen, goedenavond.
De emotie bij Goossens was zichtbaar - want eindelijk lukte het Goossens om als vanouds een heerlijke goal te maken. Zo ken ik hem uit zijn tijd bij NEC.
Zoals Groenendijk aangaf, het gelijkspel was een goed geschenk!
Op naar Heracles Almelo, aanstaande zaterdag avond!

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App!

Column: Een thriller!

Datum: 27-11-19