Column & uitleg: Vergadering ADOratie!

Column: Vergadering bijwonen van de ADOratie.
De ADOratie is een E-Magazine. Het word uitgegeven door SV Haagse Bluf en het wordt gemaakt door en voor supporters. Ik was bij de laatste redactie vergadering!
Hier mijn column. Afgelopen woensdag avond was er een vergader avond van de redactie van de ADOratie.
Op uitnodiging mocht ik erbij aanwezig zijn. Super tof natuurlijk!
Er werd over veel punten gesproken met de redactie.
Zelf mocht ik onder andere mijn ideeën vertellen als 'hoe je het beste het blad kan promoten onder de fans'
Het is voor mij ook goed om ook eens te 'luisteren naar de wat oudere generatie' onder de fans van de club. Want de ADO Fan Community is niet opgericht door een persoon (mij in dit geval) die bijvoorbeeld 30 tot 40 jaar ervaring heeft bij de club. Mijn eerste bezoeken aan Zuiderpark Stadion waren in de jaren 2002-2003.
Toen ADO Den Haag nog speelde met spelers als Peter Hofstede, Roy Stroeve, Maurice Verberne, Romeo Castelen, Gijs Cales, Jeffrey van As. Maar dat geheel terzijde. De meeting vond ik erg leuk om mee te maken.
De ADOratie word echt gedaan door personen die helemaal ADO gek zijn. Echt lokale mensen!
Zelf vind ik het blad echt mooi, het ziet er fris en flitsend uit, en daarom wil ik ook dat de ADOratie meer bekendheid gaat krijgen. Ik weet dat de ADO Fan Community goed word gebruikt door met name de 'iets jongere generatie' en natuurlijk ook alle andere mogelijke fans die je maar kan bedenken. Het logo van de ADOratie is nu terug te vinden op mijn website en in de app. De mensen die de ADOratie mogelijk maken verdienen in mijn ogen ook zeker een compliment. Nogmaals dank: Marco, Maron, Corrie, Ruud, Hein en Katja!

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App! 

Column & uitleg: Vergadering ADOratie!

Datum: 24-06-19