The Sun: Veel clubs hebben interesse in Wilfried Kanon!

Het Engelse tabloid The Sun heeft vandaag naar buiten gebracht dat onze verdediger Wilfried Kanon heel erg goed in de markt staat in zowel Engeland als Duitsland. The Sun kwam eerder op de dag naar buiten met het nieuws dat Kanon voor bijna 3.5 miljoen euro zou kunnen vertrekken naar clubs als Southampton, Leicester City en ook Newcastle United. Kanon trekt in de zomermaande al jaren de aandacht op zich, gezien zijn status bij het nationale team van Ivoorkust.
Dat Kanon al jaren international is, dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Normaal gesproken zou je in deze huidige tijd van de transfermarkt (waar torenhoge bedrage) worden gevraagd, kunnen denken dat Kanon de club ooit gaat verlaten voor een bedrag van 7 of misschien wel 8 miljoen (bijvoorbeeld).
Maar 3.5 miljoen euro zou ook een aardig bedrag zijn. Een recordbedrag voor ADO Den Haag. 
Buiten het feit dat een aantal clubs in de Premier League interesse hebben in een transfer van Kanon - willen ook clubs uit Duitsland de speler FSV Mainz, FC Schalke en en VFL Wolfsburg hebben lijstjes gemaakt, waar Kanon opstaat. 
Of het deze zomer echt tot een transfer komt, en dat ADO dus miljoenen euro rijker is, dat moeten we even afwachten.
Maar het transferspel rondom Kanon is op de wagen!

The Sun: Veel clubs hebben interesse in Wilfried Kanon!

Datum: 25-05-19