Column: De grote schoonmaak is begonnen!

Column: De grote schoonmaak is begonnen!
Het is een even voor kerst - vandaag op 20 december 2019 maakte de club bekend dat ook financieel en statutair directeur Henrik-Jan Rinner de club heeft verlaten.
Na Groenendijk, de Graaf, Melkert, van As en Jansma is Rinner de zoveelste persoon die in zeer korte tijd de club verlaat.
De grote schoonmaak is begonnen, dat zeggen veel fans. Dan denk ik: we zullen zien.
Even afwachten wat de toekomst brengt. Wie zijn de opvolgers van de vertrokken personen, komt er naast Hamdi dan bijvoorbeeld een directeur uit China? Wat wil United Vansen?
Komt de grootaandeelhouder echt met geld over de brug in de winterstop?
Wat komt er uit van de plannen die directeur Hamdi eerder deze week presenteerde?
Het is echt te hopen dat er nieuwe mensen binnen de organisatie komen, die rust met zich meebrengen. Het is nooit saai bij de club - maar rust en bouwen naar hopelijk iets moois zijn sleutelwoorden voor succes. Wie moet van As opvolgen bijvoorbeeld?
Ik zie op de social media namen voorbijkomen als Stan Valckx en Marco Bogers.
Wie moet Rinner opvolgen? Een Chinese directeur? Het is na het zien van de plannen wel duidelijk dat Hamdi de kant op wil van Azië. Commercieel gezien vind Hamdi Azië een interessant deel.
Met een grootaandeelhouder als United Vansen en het ontslag van een aantal Nederlandse directeuren bij ADO Den Haag, lijken de deuren open te staan voor nieuwe Chinese invloeden binnen de club.

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App!
Foto & tekst: Jordy de Ruiter.

Column: De grote schoonmaak is begonnen!

Datum: 20-12-19