Transfernieuws: Groothuizen vertrekt - Koopmans komt!

Update: 15:43 uur:
Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meld op social media dat de transfer van Koopmans naar ADO, nog niet definitief rond is.

Op een regenachtige dag zoals vandaag is er aardig wat te melden over de club. Vandaag tekende Michiel Kramer zijn contract tot en met 2021 (zie onze Facebook pagina) en er is nieuws over de keepers van de club.
Indy Groothuizen vertrekt naar Denemarken.  Groothuizen maakte in het begin indruk als veelbelovend talent, maar werd uiteindelijk gepasseerd door Groenendijk voor de ervaren Zwinkels.  Groothuizen wilde wel blijven, maar alleen als hij meer kansen zou krijgen in het eerste team, en zich in de kijker kon spelen. Helaas gebeurde dit niet met als resultaat dat Groothuizen veel op de bank kwam te zitten, en wedstrijden speelde bij Jong ADO.  Namens de ADO Fan Community en alle ADO supporters:
Indy Groothuizen bedankt voor je inzet en veel succes bij Velje BK, dat op het tweede niveau speelt in Denemarken.

Nieuwkomer: Luuk Koopmans, staat onder contract bij PSV Eindhoven en werd de afgelopen jaren verhuurd aan MVV Maastricht. Koopmans, geboren in het jaar 1993 speelde eerder voor Jong PSV, NEC, FC Oss, en verschillende clubs uit de regio Eindhoven & Oss.  Koopmans wil als alles rond is de concurrentiestrijd winnen van Zwinkels.
Dat zal een interessant duel gaan worden!

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App!

Transfernieuws: Groothuizen vertrekt - Koopmans komt!

Datum: 31-07-19