Analyse: Sheraldo Becker vertrekt bij ADO Den Haag!

Analyse: Sheraldo Becker vertrekt bij ADO Den Haag!
Afgelopen week heb ik op YouTube de vlog gezien van de vriendin van Sheraldo Becker.
Kelly Loef is de vriendin van de aanvaller. Kelly is veel actief op YouTube. Ik citeer de woorden van Kelly in een vlog van afgelopen woensdag:
'Ik ben heel druk met het bezig zijn van Sheraldo's nieuwe stap met voetbal'
Dat vond ik wel stuitend om te horen. De club heeft er namelijk nog niets over naar buiten gebracht. Maar oké.
Het is zoals het is. Het is bekend dat het contract van Becker loopt tot en met Juni (deze maand dus) en dat de kans dus bestaat dat Becker vertrekt. Maar om dit als vriendin nu al aan te kondigen in een persoonlijke vlog, waarin je druk bezig bent met privë dingen vind ik niet kloppen. Niet kloppen in de zin van: Een werkgever hoort dit in mijn ogen naar buiten te brengen, en niet een ander persoon, en of dat nu een vriendin is of een vriend enzovoorts, maakt mij niet uit, het gaat om een zakelijk iets. Als we Kelly Loef mogen geloven komt er dus geen nieuw contract voor Sheraldo Becker, en is de club de snelle aanvaller op de flanken dus kwijt. Gratis en voor niets. Zonde. In deze tijd van hoge transfersommen - had ADO - mits het zijn contract had weten te verlengen - Becker voor vele miljoenen kunnen verkopen.
Met de vlog die ik heb gezien, lijkt het dus 100% zeker op een vertrek.
Het is jammer dat de club en Becker er niet in zijn geslaagd het eens te worden over een nieuw contract. Becker was in de laatste weken van de competitie in hele goede vorm. Een aanwinst voor bijna iedere club in Nederland.
Clubs als Middlesbrough (Engeland), Hapoel Tel Aviv (Israël) willen de aanvaller naar hun club halen.
Vorige maand werden ook de clubs Sheffield Wednesday, Swansea City en Leeds United gelinkt aan Becker. Dat er snel iets gaat gebeuren is nu toch wel duidelijk. Becker was bij onze club zeker van een vaste basisplaats en belangrijke rol als speler. Het is wachten op een definitief vertrek van Becker uit Den Haag.
Als laatste: Als beide partijen met elkaar zouden doorgaan, dan zou een contract toch al getekend zijn?
Zeker nu het contract bijna afloopt.

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App! 
Tekst: ADO Fan Community
Foto: Pro Shots

Analyse: Sheraldo Becker vertrekt bij ADO Den Haag!

Datum: 02-06-19