Sarina Wiegman selecteert ADO-speelster Victoria Pelova voor het WK!

Leuk nieuws voor Victoria Pelova - de speelster van de ADO Den Haag vrouwen is opgeroepen door bondscoach Sarina Wiegman voor het Wereldkampioenschap 2019 dat gespeeld gaat worden in Frankrijk! ADO Den Haag keepster Barbara Lorsheyd staat op de stand-by lijst.
Victoria Pelova mag zich dus voegen met speelsters als Vivianne Miedema, Lieke Martens, Jill Roord, Danielle van de Donk enz. Na het Wereldkampioenschap in eigen land, kennen jullie wellicht de meeste / alle speelsters wel. 
Het is voor het eerst dat Pelova zich mag mengen op een Wereldkampioenschap bij de senioren, want Pelova was eerder veelal Jeugdinternational.  Het Nederlands Elftal gaat als regerend Europees Kampioen het toernooi in - het evenement vind plaats tussen 7 juni - 7 juli. Nederland zit in de poule met Canada, Kameroen en Nieuw-Zeeland.
De hele selectie bestaat buiten Victoria Pelova, de speelster van ADO Den Haag nog uit:
Sari van Veenendaal, Sherida Spitse, Shanice van de Sanden, Liza van der Most, Jill Roord, Lieke Martens, Vivianne Miedema, Desiree van Lunteren, Lize Kop, Danique Kerkdijk, Inessa Kaagman, Ellen Jansen, Renate Jansen, Jackie Groenen, Stefanie van der Gragt, Loes Geurts, Kika van Es, Danielle van de Don, Merel van Dongen, Dominique Bloodworth, Anouk Dekker en Lineth Beerensteyn.

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App!
Tekst: ADO Fan Community
Foto: OnsOranje

Sarina Wiegman selecteert ADO-speelster Victoria Pelova voor het WK!

Datum: 10-04-19