LIVE: ADO Den Haag en Vitesse scoren erop los! 3-3!

Wedstrijdverslag: ADO Den Haag tegen Vitesse!
Op een zonnige avond kwam ADO na een weekje rust weer in actie.
De tegenstander was Vitesse. Bij onze ploeg was Kanon geschorst, Pinas verving hem.
Lees hieronder het hele verslag!


EERSTE HELFT:
Onder een mooi zonnetje en prachtige spandoeken op de Haagse tribunes, begon Vitesse aan de aftrap. De wedstrijd begon van de kant van Vitesse offensief en hard, want Bero was in de beginfase te laat, wat tot gevolgen had dat Bakker op de grond lag, en kort hierna kon Bakker gelukkig de wedstrijd hervatten. Becker zette onze club na bijna 10 minuten op een 1-0 voorsprong. Vitesse leidde via van der Werff balverlies op eigen helft - Immers nam over - gaf de bal op Becker - die de bal schoot achter Vitesse keeper Eduardo.
Vitesse liep in de eerste 20 minuten tegen de feiten aan - ADO kreeg een paar kansen om de voorsprong te verdubbelen - maar benutte deze niet - Eduardo, de keeper van de Arnhemmers leek erg onzeker.
De eerste echte kans van Vitesse kwam via Linssen, die een voorzet tegen Zwinkels, kopte.
Kort hierna kwam Vitesse toch op 1-1. Want na een lange pass kwam Odegaard aan de bal, die gaf de bal aan Karavaev, die de bal op zijn beurt gaf aan Buitink, de spits schoot raak achter Zwinkels.
Vitesse nam na 25 minuten spelen brutaal de leiding. Buttner met een lange pass op eigen helft, Buitink die wegliep uit de rug van Beugelsdijk, nam de bal aan, kapte Meijers en Pinas uit, en schoot met links raak.
ADO moest aanvallen - en dat deed het ook - vanaf rechts was er een aanval - Hooi en El Khayati, El Khayati gaf voor en Immers kopte raak. 2-2.
In een doelpuntrijke eerste helft kwam Vitesse kort voor rust op voorsprong.
Een schot van Buitink ging rollen achter Zwinkels.

TWEEDE HELFT:
Sloetsky greep bij Vitesse in - want Dauda bleef achter in de kleedkamer - Foor kwam in de ploeg.
Bij onze ploeg geen wissels. Het eerste signaal in de tweede helft kwam van ADO.
Goossens schoot namelijk van buiten de zestienmeter - helaas over.
De eerste gele kaart van de wedstrijd kwam na bijna een uur spelen,
Bero tackelde Malone naar de grond. ADO werd sterker-en-sterker, zo kreeg El Khayati de kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging recht in de handen van Eduardo.
Groenendijk greep met nog een kwartwedstrijd in, want Hooi moest het veld ruimen voor Falkenburg. Bij Vitesse ging Linssen geblesseerd van het veld, Darfalou kwam in het veld.
Immers scoorde met het Haags Kwartiertje in zicht de 3-3, op de voorzet van Becker, maar het was helaas buitenspel, dus ging het helaas niet door.
Kort na het begin van het Haags Kwartiertje scoorde Immers fraai de 3-3, met een hard schot werd Eduardo geklopt. ADO Den Haag ging voor de winst, want Necid kwam gelijk in het veld - Goossens verliet het veld. Goppel kwam als een soort joker voor de slotfase in de ploeg, Becker kon gaan douchen na iets meer dan 80 minuten spelen.
In een goede slotfase van ADO werd er niet meer gescoord. ADO Den Haag en Vitesse bleven steken op een 3-3 gelijkspel. Een doelpuntrijke wedstrijd!
Doelpunten:
ADO Den Haag: Lex Immers (2x) en Sheraldo Becker.
Vitesse: Thomas Buitink (hattrick)
Begin opstellingen van de beide teams:
ADO Den Haag: Zwinkels, Malone, Beugelsdijk, Pinas, Meijers, Immers, Bakker, El Khayati, Becker, Hooi en Goossens.
Vitesse: Eduardo, Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Dauda, Bero, Serero, Buttner, Odegaard, Buttink en Linssen.

Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan de ADO Fan Community App!
Tekst: ADO Fan Community.
Foto: Rick van Zon (ADO Fan Community)

LIVE: ADO Den Haag en Vitesse scoren erop los! 3-3!

Datum: 30-03-19