De details: Lex Immers is dichtbij een nieuw contract!

Het goede nieuws voor vele fans lijkt dan toch eindelijk te gaan komen!
Routinier en ervaren middenvelder Lex Immers is dichtbij een contractverlenging bij de club. De lichten staan nog niet op groen, maar op oranje. Dit omdat de speler nog niet officieel zijn handtekening heeft gezet onder een nieuwe verbintenis. Lex Immers is op dit moment dé bal afpakker op het middenveld samen met Danny Bakker en dat is bij ADO Den Haag niet ontgaan. De club wilde dit seizoen het aflopende contract van Immers verlengen. Er vonden gesprekken plaats tussen Immers, Van As en de zaakwaarnemer van de middenvelder, maar in tegenstelling tot ieders verwachting, leidde het niet tot een contractverlenging in het jaar 2018.
In de winterstop zei Immers dat de contractbesprekingen 'op slot zitten' en dat Immers zijn wensen heeft neergelegd bij het management van ADO. Na een korte break startte de club de gesprekken weer op, met als resultaat dat nu, met de lente in aantocht de club en de speler dicht bij een nieuwe verbintenis zitten. 
Als het aan Jeffrey van As ligt word het contract van Immers opengebroken en wel zo snel mogelijk.
Wat ik zelf verwacht - is dat het contract van Immers op korte termijn word opgewaardeerd - en dat is hopelijk in 1 tot 2 weken. Het is op dit moment voor mening één - nog niet bekend of het nieuwe contract voor één jaar is of voor meerdere jaren.
Dat is nog niet openbaar - dat word nu nog in de anonimiteit gehouden.
ADO Den Haag zit in Lex Immers een leider en een ervaren speler binnen de zogenoemde 'sociale groep'
Het is nog even afwachten wanneer Immers echt zijn handtekening zet. Word vervolgd! 


Wil je helemaal niets meer missen?
Download dan nu de ADO Fan Community App! 
Tekst: ADO Fan Community
foto: sportphotoagency.com

De details: Lex Immers is dichtbij een nieuw contract!

Datum: 11-03-19