Galatasaray, Sivasspor en Beşiktaş willen Nasser El Khayati overnemen!

Het is de maand dat spelers weer een transfer kunnen maken. 
Voor onze creatieve spelmaker Nasser El Khayati is er (helaas) veel belangstelling. 
Nadat eerder al Trabzonspor gelinkt werd aan El Khayati, zijn het deze dagen ook Turkse clubs als Sivasspor en Besiktas die plannen hebben om El Khayati te halen.
Wat al een feit is, is dat El Khayati niet vertrekt naar Trabzonspor. 
De Turkse club spelend in het rood en blauw kan het transferbedrag wat ADO Den Haag wil hebben, niet betalen.
Betalen, dat vast en zeker wel denk ik, maar de club heeft het bedrag niet over voor El Khayati. 

In het rijtje clubs dat interesse heeft in een overname van El Khayati, staat nu ook Galatasaray. De Turkse grootmacht heeft net Garry Mendes Rodrigues voor iets meer dan 10 miljoen euro verkocht.
Een deel van dit binnengekomen bedrag wil de club investeren in een creatieve vervanger, en zodoende is de club uitgekomen op El Khayati. 
Geen van de drie clubs uit Turkije heeft op dit moment, een officieel bod neergelegd bij de club. Wellicht dat dit in de aankomende dagen/weken gaat gebeuren. Van de interesse van Sivasspor en Besiktas is nog niet bekend, hoeveel geld het overheeft voor El Khayati. 
Nasser El Khayati heeft zelf al een paar keer aangegeven, graag een stapje hogerop te willen. Het lijkt een kwestie van tijd, voordat El Khayati, ADO Den Haag achter zich laat. 
Het is wel te hopen, dat het voor een mooi bedrag is, zodat de club weer kan gaan investeren in een opvolger. 

Update, 19:25 uur: Alfons Groenendijk heeft aangegeven dat er geen nieuwe spelers meer gaan komen. Ook niet als El Khayati gaat vertrekken. Het transfergeld gaat naar de club, en niet in nieuwe spelers. Alfons Groenendijk heeft aangegeven dat de selectie nu te groot is voor nieuwe spelers. Intern gaat het opgelost worden. Prima toch? Al weet je nooit wat er gaat gebeuren in de resterende transferdagen.

Wil je van alles op de hoogte blijven?
Download dan de ADO Fan Community App voor Android & IPhone! 

Galatasaray, Sivasspor en Beşiktaş willen Nasser El Khayati overnemen!

Datum: 10-01-19