ADO Den Haag wil het contract van Alfons Groenendijk verlengen!

De club wil het aflopende contract van ozne trainer, Alfons Groenendijk snel verlengen. Een maand geleden zat Groenendijk met de leiding van de club aan tafel, om te praten over een nieuwe verbintenis, dat nu geldig is tot en met het einde van het seizoen.  Voordat het licht op groen gaat voor een nieuw contract, wil Groenendijk duidelijkheid hebben wat er volgend seizoen kan gaan gebeuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld investeringen van de Chinese aandeelhouder United Vansen, met het halen van nieuwe spelers. Ook hoopt Groenendijk dat de selectie intact blijft, en dat er niet teveel spelers gaan vertrekken. Een mooi voorbeeld is natuurlijk van Nasser El Khayati, de absolute smaakmaker dit seizoen. 
Voor het investeren in nieuwe spelers gaf de club zelf aan: 'We kunnen pas investeren in transfers, als we een speler hebben verkocht' - zodat er transfer-geld en salaris geld beschikbaar komt. 
Zoals bekend is, heeft de trainer het naar zijn zin bij ADO Den Haag, en hij blijft ook graag volgend seizoen de trainer van de club.  Wanneer er een nieuw contract komt, dat is nu nog niet bekend. 
Eerst gaat ADO op trainingskamp naar Turkije om daar zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Er worden oefenwedstrijden gespeeld tegen de Turkse clubs Trabzonspor en Istanbul Basaksehir. 

Wil je van alles op de hoogte blijven?
Download dan de ADO Fan Community App voor Android & Iphone!

ADO Den Haag wil het contract van Alfons Groenendijk verlengen!

Datum: 04-01-19