Column: 'El Khayati, El Khayati, El Khayati'.

Column: 'El Khayati, El Khayati, El Khayati'.
Wat was Nasser El Khayati toch weer goed afgelopen weekend.
Twee goals en een assist. Het was pure klasse. Een speler waar we lang op hebben gewacht, nou ja gewacht, El Khayati kwam ook met een beetje mazzel over van het Engelse Queens Park Rangers. Voor zijn tijd bij ADO hadden waarschijnlijk niet zoveel mensen in Nederland gehoord van Nasser El Khayati. Een toevalstreffer die onze club ook eens mag overkomen. Een aanvallende middenvelder die eigenlijk altijd een doelpunt kan maken bij de tegenstander.  Natuurlijk heeft El Khayati ook wel eens een slechte wedstrijd, maar dat heeft iedereen wel eens bij ADO omdat je kortweg gewoon speelt bij ADO, en niet bij FC Barcelona of Real Madrid, dat lijkt me logisch en dat is ook helemaal niet erg.
El Khayati heeft eerder al eens aangegeven graag een stapje 'hogerop' te willen en dat lijkt meer een kwestie van tijd. Trouwens, over een transfer van El Khayati gesproken, het zou toch fantastisch zijn als in de winter of aankomende zomer El Khayati op zijn hoogtepunt is bij onze club met mooie goals en met assists gewoon verkocht gaat worden voor 10 miljoen euro (bijvoorbeeld). Wat ik zelf verwacht is dat El Khayati de duurste speler in de ADO geschiedenis gaat worden, wat betreft het verkopen van spelers. Dat is nu Daryl Janmaat. Maar om terug naar de kern van de column te gaan, El Khayati is eigenlijk altijd wel belangrijk in wedstrijden, tactisch, met aanvallende passes, schoten, balveroveringen. Het is altijd mooi om te kijken naar het spel van El Khayatti.
Of El Khayati deze vorm kan vasthouden dat weet ik niet, dat weet niemand, we moeten het gewoon op ons af laten komen. Zondag is de wedstrijd tegen Ajax. Heeft iedereen er zin in?

Column: 'El Khayati, El Khayati, El Khayati'.

Datum: 27-11-18