Een exclusief artikel: Een nieuwe overname bij ADO Den Haag?

Na aanleiding van het bericht van Voetbal Internatinoal (VI) lijkt het mij prima om alle fans die daarin geïnteresseerd zijn te laten lezen, wat de laatste 'ontwikkelingen' zijn wat betreft een nieuwe overname.
Voetbal International bracht gisterenavond naar buiten dat er enkele 'Haagse investeerders' met een nieuw bod gaan komen, om de club te kopen van het Chinese Sportmarketingsbedrijf Untied Vansen. 
Onze directeur (Matthijs Manders) heeft vandaag op Twitter laten weten dat dit niet aan de orde is. Richard de Mos (namens Groep de Mos) gaat in December naar China, om kennis te maken met United Vansen. Niet om een overname te bespreken? Waarom komt Voetbal International hiermee? 
Voetbal International schrijft in het artikel van gisteren avond, dat Hui Wang nog moet wachten tot hij zijn aandelen weer terugkrijgt. Hui Wang krijgt zijn aandelen niet terug, omdat Wang zelf door United Vansen naar de achtergrond is geplaatst, en dus niet meer als 'hoogste vertegenwoordiger'
Felix Wu is nu als hoogste in functie namens grootaandeelhouder United Vansen, in de Raad van Commissarissen bij ADO Den Haag.  Voetbal International schrijft ook dat ADO op dit moment een liquiditeitsprobleem (betalingsachterstand) heeft van iets meer dan 2 miljoen euro.
Volgens Matthijs Manders is dit niet waar. 
Verder schrijft Voetbal International de dingen die in het verleden zijn gebeurd, denk aan het ontslag van Jan Willem Wigt, de moeilijke relatie.
Na het lezen van dit artikel kun je dit als conclusie hebben:
Op dit moment is er geen bod voor een overname van ADO Den Haag!

Een exclusief artikel: Een nieuwe overname bij ADO Den Haag?

Datum: 09-11-18