ADO Den Haag verliest bij FC Utrecht: 3-0.

Wedstrijdverslag FC Utrecht - ADO Den Haag!
Bij FC Utrecht kwamen we oude bekende tegen, Dick Advocaat en Zeljko Petrovic.
Alfons Groenendijk pakte terug op zijn oude vertrouwde opstelling, met onder andere Groothuizen en Necid terug in de opstelling.


EERSTE HELFT:
El Khayati mocht de wedstrijd in gang zetten, ADO speelde in de eerste helft naar de fanatieke Bunnikside. Beide ploegen begonnen met aanvallende intenties. Het was FC Utrecht dat vanaf rechts de eerste kans kreeg, na 2 minuten schoot Klaiber hoog over. Het eerste gevaar van ADO, kwam na 5 minuten. ADO kreeg een corner, Kanon kopte de bal over.
FC Utrecht scoorde de 1-0 nadat Malone de bal terugspeelde op Groothuizen, die verloor de bal onder zijn voet, Dessers kon profiteren. De eerste gele gaart van de wedstrijd viel gelijk hierna, Necid werd hard geraakt door van Overeem, die terecht geel kreeg.
Na een kwart wedstrijd was daar een goede redding van Groothuizen, op een schot van Utrecht spelmaker Tannane. Immers kreeg na een klein halfuur spelen de kans op de gelijkmaker, maar zijn schot op aangeven van El Khayati, werd tegengehouden door Jensen.
Net voor rust kreeg ADO wederom een kans op de gelijkmaker, nu was het Hooi die de bal net over de goal schoot. Na 46 minuten floot scheidsrechter Manschot af voor de thee.

TWEEDE HELFT:
Zonder wissels bij beide ploegen, kreeg ADO direct na rust weer een kans op de gelijkmaker.
Becker kwam mooi door op rechts, schoot in de lange hoek, maar FC Utrecht keeper Jensen hield stand. In het eerste kwartier van de tweede helft, gingen er veel dingen fout bij beide ploegen, denk bijvoorbeeld aan passes die niet aankwamen. Het begin van de tweede helft was een beetje rommelig. De eerste wissel bij FC Utrecht kwam na een uur spelen, aanvaller Dessers verliet het veld voor verdediger Van der Maarel. Met nog 20 minuten op de klok kwam FC Utrecht helaas op een 2-0 voorsprong, een goede corner werd ingekopt door Letschert, waarna Janssen de bal achter Groothuizen kon schieten. Hierna kwam ADO met een dubbele wissel.
Falkenburg en Pinas mochten nog speelminuten maken, Hooi en Beugelsdijk verlieten het veld.
Met nog een kleine 15 minuten te spelen, kon Kerk doorkomen op rechts, met een pass kwam de bal bij Van Overeem, die de bal achter Groothuizen kon intikken, helaas 3-0.

Scoreverloop: 3-0 (Dessers, Janssen en Van Overeem)
Gele kaarten: Van Overeem, Gustafson, Van der Maarel (FC Utrecht) - Beugelsdijk, Troupée (ADO)
Begin opstellingen van de beide teams.
FC Utrecht:
Jensen, Klaiber, Letschert, Janssen, Gavory, Gustafson, Van Overeem, Emanuelson, Kerk, Dessers en Tannane!
ADO Den Haag:
Groothuizen, Malone, Beugelsdijk, Kanon, Meijers, Immers, El Khayati, Troupée, Becker, Necid en Hooi!

ADO Den Haag verliest bij FC Utrecht: 3-0.

Datum: 04-11-18