Alle Details: Gaat Wilfried Kanon echt naar Crystal Palace?

Het Engelse Tabloid & Media 'The Sun' heeft gemeld dat het Engelse Crystal Palace in de winterse transferperiode Wilfried Kanon graag zou willen overnemen. Wilfried Kanon staat op dit moment op de eerste plek, wat betreft de spelers die de huidige trainer Roy Hodgson wil hebben. De Engelse trainer, die in het verleden onder andere Fulham, Liverpool en het Engels nationale elftal trainde is zelf nog niet bij een wedstrijd van ADO geweest, maar heeft wel een scout op pad gestuurd. Op dit moment heeft Crystal Palace problemen in de achterhoede, en is op deze manier uitgekomen bij Wilfried Kanon. Roy Hodgson is erg gescharmeerd van onze Wilfried Kanon, vanwege zijn optredens tijdens de Afrika Cup met Ivoorkust. Op dit moment heeft Crystal Palace nog geen officieel bod gedaan op Kanon.
De Londenaren willen een eerste bod doen, als natuurlijk de volgende transferperiode begint. 
Bij onze club wil natuurlijk niet iedereen (bestuur / fans) dat Kanon gaat vertrekken. Maar wat nou als er een bod komt, die niet te weigeren valt? Kanon kan dan de duurste speler uit de historie van ADO worden.
Kanon heeft bij ADO nog een contract tot en met 2022, dus bij de club kunnen ze vragen wat ze willen. 

Waarde contract.
Wilfried Kanon ligt bij ADO nog vast tot 2022. Voor normale begrippen is dit een heel lang contract. Er spreekt dus vanuit ADO, vertrouwen uit naar Kanon, wat als voordeel heeft wat er zojuist geschreven werd: 
ADO kan zelf de verkoopprijs bepalen.
In de afgelopen jaren heeft de speler veel reputatie gemaakt + het feit dat Kanon nu uitkomt voor het nationale elftal van Ivoorkust. Het is wachten op een eerste bod van de Londaren en mogelijk de komst van trainer Roy Hudgson naar een wedstrijd van ADO.

Alle Details: Gaat Wilfried Kanon echt naar Crystal Palace?

Datum: 09-10-18